Ladies Night met Fifty Shades Darker nu al succesvolste ooit

Ladies Night met Fifty Shades Darker nu al succesvolste ooit

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Voor de Pathé Ladies Night op woensdag 8 februari met Fifty Shades Darker zijn in de voorverkoop al meer dan drieëndertigduizend tickets verkocht. Daarmee is de Pathé Ladies Night met de film Fifty Shades Darker ruim drie weken voor de filmavond al de succesvolste Pathé Ladies Night ooit.

Met drieëndertigduizend verkochte tickets verslaat de Pathé Ladies Night met Fifty Shades Darker nu al de vorige recordhouder, Magic Mike XXL, ruimschoots. Pathé heeft inmiddels extra zalen bijgezet om alle liefhebbers tegemoet te komen. Tickets zijn te koop via pathe.nl/ladiesnight.

“Het nieuwe record bewijst ook dat de Pathé Ladies Night nog altijd in populariteit stijgt. De combinatie van de voorpremière van een heerlijke speelfilm met vele extra's, zoals een glaasje bubbels, popcorn en een drankje voor bij de film, een goed gevulde goodiebag en kans op spectaculaire prijzen in de zaal, is een concept dat vrouwen zeer aanspreekt”, laat Pathé weten.

“De dames komen in groten getale met vriendinnen, moeders en/of zussen naar dit evenement. De Pathé Ladies Night De Luxe en Pathé Ladies Night VIP zijn de exclusievere uitvoeringen van dit verwenconcept met nog meer extra's, zoals luxere hapjes en drankjes”, vervolgt de bioscoopketen.

In de romantische en spannende speelfilm Fifty Shades Darker, gebaseerd op de wereldwijde bestseller Vijftig Tinten Donkerder van E.L. James, keren Jamie Dornan en Dakota Johnson terug als Christian Grey en Anastasia Steele. De Pathé Ladies Night met Fifty Shades Darker vindt woensdag 8 februari plaats in 21 bioscopen, waaronder in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Zwolle.

Foto: Pathé