Donald Trump centraal tijdens Trump Night op RTL5

Donald Trump centraal tijdens Trump Night op RTL5

Geschreven door Daniël Schalk

RTL5 staat een dag voor de inauguratie van Donald Trump de hele avond in het teken van de 46ste president van de Verenigde Staten. Op 19 januari staat vanaf 20:30 uur de misschien wel meest controversiële presidentsverkiezing uit de Amerikaanse geschiedenis centraal in Trump Night.

De avond wordt afgetrapt met het programma Jensen kiest voor Amerika: Waarom Trump won. In deze vierde aflevering van zijn serie over de Amerikaanse verkiezingen keert presentator Robert Jensen terug naar Amerika. In de special deelt Jensen zijn visie over de kracht van Trump.

Hij bezoekt opnieuw de plaats Mingo Junction in Ohio om te praten met de Trump-stemmers die hij voor de verkiezingen ook al sprak over hun ontevredenheid. Ook gaat Jensen naar New York met de vraag hoe de inwoners van The Big Apple denken over Amerika met Trump als nieuwe president.

Om 21:30 uur zendt RTL5 de documentaire Wie Is Donald Trump? uit. In de indrukwekkende en onthullende documentaire komen familieleden, celebs, acteurs, vrienden en vijanden aan het woord komen. Zij schetsen het beeld van de charismatische maar ook polariserende zakenman

Trump Night is donderdag 19 januari vanaf 20:30 uur te zien op televisiezender RTL5.

Bekijk het RTL5-programma Jensen kiest voor Amerika op TVblik.nl

Foto: RTL