Miljuschka Witzenhausen in jury Topchef Academy

Miljuschka Witzenhausen in jury Topchef Academy

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Miljuschka Witzenhausen maakt onderdeel uit van de driekoppige jury van het nieuwe dagelijkse RTL5-programma Topchef Academy. Voor alle kooktalenten die met hun sterrendiner niet verder komen dan de eigen keukentafel biedt Topchef Academy vanaf maart een ultieme kans.

In het nieuwe RTL5-programma wordt gezocht naar dé nieuwe tv-kok. De kooktalenten worden beoordeeld door een driekoppige jury, waarvan Miljuschka er één is. In 2016 was de tv-kok bij RTL al te zien in het programma Ja, Ik Wil… Een Taart, dat werd gepresenteerd door John Williams.

Bij een tv-chef draait het niet alleen om de kook en bak kunsten. De talenten worden ook beoordeeld op hun presentatie, productkennis en multitasking. De eerste acht weken gaan iedere week zes culinaire talenten de strijd met elkaar aan. Alleen de weekwinnaar gaat door naar de drie finale weken.

In deze laatste drie weken wordt bepaald wie zich de nieuwe tv-chef van RTL mag noemen en daarmee het prijzengeld van 25.000 euro wint en het gezicht wordt van een eigen kookkanaal. RTL5 zoekt momenteel nog naar kandidaten die de nieuwe tv-chef van de televisiezender wil worden.

Bekijk Topchef Academy op TVblik.nl/Topchef-Academy

Foto: RTL / Jasper Suyk