Pauw & Jinek bundelen krachten in verkiezingsstrijd

Pauw & Jinek bundelen krachten in verkiezingsstrijd

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Van 27 februari tot en met 17 maart gaan Jeroen Pauw en Eva Jinek een unieke samenwerking aan in aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen op woensdag 15 maart. In de talkshow ‘Pauw & Jinek: De Verkiezingen’ praten de presentatoren met prominenten uit de lopende verkiezingsstrijd.

In de verkiezingstalkshow van Pauw en Jinek schuiven Nederlandse politici aan, vinden er debatten plaats tussen de gasten uit het nieuws en is er ruimte voor cabaret en livemuziek. “Alle rumoer rondom de verkiezingen komt bij ons samen”, zegt Pauw over de samenwerking met Jinek.

“Belangrijk is dat we een balans in het programma vinden die er voor zorgt dat we de kiezer, die thuis op de bank zit, bereiken en goed informeren. En dat zonder de informatie te herhalen die al door de politieke spindokters en imagodeskundigen de wereld in geholpen wordt”, aldus Jinek.

De talkshow Pauw & Jinek: De Verkiezingen is van maandag 27 februari tot en met vrijdag 17 maart, iedere werkdag om 23:00 uur live te zien bij de VARA en KRO-NCRV op NPO 1.

Bekijk Pauw & Jinek: De Verkiezingen op TVblik.nl/pauw-jinek-de-verkiezingen

Foto: VARA / KRO-NCRV