Najib Amhali presenteert 'The Comedy Factory' bij RTL 4

Najib Amhali presenteert 'The Comedy Factory' bij RTL 4

Geschreven door Pieter Jongsma

Elke zaterdagavond brengt cabaretier Najib Amhali de allerbeste nationale en internationale stand-up comedians op één podium bijeen. In ‘The Comedy Factory’, vanaf 4 mei bij RTL 4, laten tophumoristen van de hele wereld zien wat ze in huis hebben. Najib debuteert als presentator bij de familiezender, en treedt in de voetsporen van Jörgen Raymann die eerder het succesvolle programma presenteerde bij de publieke omroep.

1999 tot en met 2006 was het programma hier te zien met comedians uit Amerika, Engeland, Nederland en België. In de eerste aflevering betreden de volgende comedians het podium: Keith Farnan (Groot-Brittannië), Bram van der Velde (Nederland), Aries Spears (Amerika) en Nabil (Nederland).   

 

Het programma keert terug in het bekende format. In elke show laten drie stand-upcomedians uit binnen- en buitenland zien wat ze waard zijn in Corso Rotterdam. Tussen deze acts is er ruimte voor veelbelovend talent van eigen bodem, waarbij Najib Amhali het geheel als presentator/ Master of Ceremonies aan elkaar praat. Najib begon ooit zelf als stand-up en is sindsdien uitgegroeid tot een van Nederlands meest populaire comedians.

 

Uitzending RTL 4:  wekelijks vanaf zaterdag 4 mei tussen 22.00 uur en 23.00 uur.