Bezoekers voor ‘gezelligheid’ naar Huishoudbeurs

Bezoekers voor ‘gezelligheid’ naar Huishoudbeurs

Geschreven door Daniël Schalk

Afgelopen zaterdag, 18 februari, is de 72ste editie van de Huishoudbeurs feestelijk geopend. Dean Saunders, Michiel de Zeeuw, Dirk Zeelenberg en beursmanager Nicole Babay-Mengerink hadden zaterdag de eer om het grootste vriendinnenfeest van Nederland in RAI Amsterdam te openen.

Sinds zaterdag is het een rollercoaster aan gebeurtenissen. Op de eerste dag gaven Erik en Sandra uit Wageningen om exact 14:00 uur het Ja-woord ten overstaande van honderden bezoekers en trouwambtenaar Dirk Zeelenberg. De bruiloft was het startsein van het nieuwe trouwpaviljoen.

Tot zondag 26 februari is de Huishoudbeurs open. Er zijn vele nieuwe activiteiten, aanwezige innovaties, een optreden van sexy strippers en natuurlijk veel gratis eten en drinken. De bezoekers kunnen genieten van ruim 40 workshops, leuke presentaties en optredens van bekende artiesten.

De duizenden bezoekers van de Huishoudbeurs komen vanwege verschillende redenen naar het evenementencomplex in Amsterdam. “Het is al 10 jaar geleden dat wij hier de laatste keer waren, dus wij waren wel benieuwd hoe het is veranderd”, vertelt een bezoeker aan Showbizznetwork.

De meeste bezoekers komen simpelweg voor de gezelligheid. “Gezellig samen met mijn vriendin op stap”, reageert een bezoeker op onze vraag waarom zij naar de Huishoudbeurs is gekomen. Ook vinden er tal van optredens plaats van onder andere Thomas Berge, Dean Saunders en Lange Frans.

Showbizznetwork TV was benieuwd of de meeste bezoekers van de Huishoudbeurs niet gewoon bekende Nederlanders komen spotten. Verslaggever Vincent Popken ging daarom naar RAI Amsterdam om te onderzoeken wat de echte reden van de komst van de duizenden vrouwen is.

Bekijk hieronder de reportage van Showbizznetwork TV:

Foto: Huishoudbeurs / Showbizznetwork