Cobra 11 trekt 133.000 kijkers naar RTL 7

Cobra 11 trekt 133.000 kijkers naar RTL 7

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Voor iedereen die geen trek had in Mindf*ck of Janzen & Van Dijk kon terecht bij RTL 7. Bij de mannenzender was Cobra 11 weer te zien. Cobra 11 is een Duitse misdaadserie, die in Duitsland al jaren een begrip is. Alles draait om snelle auto's, misdaad, keiharde actie en veel special effects. Acteur Erdogan Atalay is één van de weinigen die al jarenlang te zien is in deze Duitse misdaadserie.

Samen met Tom Beck was hij een ijzersterk duo. In het nieuwe seizoen ging met 133.000 kijkers van start.  Naast acteren wilde Tom zich meer gaan richten op zijn zangcarrière. Toch bleek acteren ook nog altijd in het bloed van Tom te zitten. Zo schitterde hij in de komische misdaadserie Einstein, die te zien is op de Duitse zender Sat1.  

Om 20.00 uur zaten er dan 133.000 mensen klaar voor de eerste aflevering. Een uur later keken er 209.000 mensen naar de tweede aflevering. Beide afleveringen komen niet voor in het kijkcijferoverzicht van de zaterdagavond. Wel ziet mannenzender RTL 7 een marktaandeel binnen komen van 5,9 %.

Tom is vooral in Duitsland een bekende zanger. Zo scoorde hij een hit met het nummer Ain't Got You. In totaal hebben al meer dan 600.000 mensen de bijbehorende videoclip op YouTube bekeken. In Nederland is Tom als zanger nog niet doorgebroken. Of Tom hier überhaupt aan denkt is helemaal duidelijk. Beluister en bekijk hieronder het nummer Ain't Got You.

https://www.youtube.com/watch?v=gSCzqlFNMGs

Cobra 11 is iedere zaterdagavond vanaf 20.00 uur te zien bij RTL 7.

Bekijk Cobra 11 terug via TVblik.

Afbeelding: Global Screen GmbH