Filemon Wesselink wordt kickbokser in nieuwe BNN-show

Filemon Wesselink wordt kickbokser in nieuwe BNN-show

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Filemon Wesselink duikt voor een nieuw BNN-programma in de wereld van kickboksen. Nadat hij zich vorig jaar afbeulde om het lichaam van een adonis te krijgen in het programma Filemon Staat Strak, verruilt hij nu de sportschool voor de ring in het nieuwe BNN-programma Filemon Slaat Door.

Maandenlang wordt de presentator gedrild door drievoudig wereldkampioen Remy Bonjasky om zich klaar te maken voor een gevecht op een van de grootste kickboksgala's van Nederland. In de eerste aflevering maakt Filemon kennis met de sport en ontmoet hij Rico Verhoeven en Remy Bonjasky.

In de tweede aflevering onderzoekt de BNN-presentator hoe gevaarlijk de klappen op een hoofd kunnen zijn, door te spreken met neurobioloog Dick Swaab. Aan het einde van de tweede aflevering wordt voor Filemon duidelijk wie zijn tegenstander wordt in het gevecht aan het einde van de serie.

Voor Filemon is het gevecht dat hem te wachten staat aan het einde van de serie een uitdaging van formaat. “De weg naar de wedstrijd kent vele hobbels. Mijn pijngrens is in ieder geval een paar kilometer opgeschoven. Het is de meest harde en lastige sport die ik ooit gedaan heb”, aldus de presentator.

Filemon Slaat Door is vanaf 7 mei, iedere zondag, om 22:00 uur te zien bij BNN op NPO 3.
Bekijk Filemon Slaat Door op TVblik.nl/filemon-slaat-door

Foto: BNN-VARA