RTL4 verplaatst It Takes 2 naar later tijdstip

RTL4 verplaatst It Takes 2 naar later tijdstip

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

RTL4 schuift It Takes 2 zondag opnieuw een uur op. Het programma is voortaan iedere zondag om 21:00 uur te zien, dat meldt de tv-zender op Social Media. Twee weken geleden startte het nieuwe seizoen van It Takes 2 om 20:00 uur, maar afgelopen zondag verplaatste RTL4 de tv-show al.

De verplaatsing van It Takes 2 kwam afgelopen zondag als een grote verassing. RTL4 had niet met haar kijkers gecommuniceerd dat het programma een uur later te zien zou zijn. Kijkers kregen om 20:00 uur het programma Ontvoerd voorgeschoteld, terwijl zij klaar zaten voor It Takes 2.

RTL4 heeft geen reden gegeven waarom zij hun programmering hebben omgegooid. De verschuiving had afgelopen zondag mogelijk te maken met de concurrentie van NPO 1. De samenvatting van de Eredivisie duurde zondag tot 21:05 uur, omdat alle Eredivisiewedstrijden op zondag waren gespeeld.

Aanstaande zondag is dit ook weer het geval en duurt de samenvatting van de NOS weer tot 21:00 uur, met een onderbreking van het NOS Journaal. Showbizznetwork.nl heeft RTL meerdere keren benaderd, maar een reactie blijft uit. Wat RTL4 zondag om 20:00 uur uitzendt is ook nog onbekend.

Bekijk It Takes Two op TVblik.nl/it-takes-two

Foto: RTL / William Rutten