Showbizznetwork weekoverzicht - week 19 - 2017

Showbizznetwork weekoverzicht - week 19 - 2017

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Iedere zondag blikt Showbizznetwork terug op de voorbije week in het ‘Showbizznetwork weekoverzicht’. In de 19de week van 2017 vertegenwoordigde OG3NE Nederland op het Eurovisie Songfestival 2017 en gaat Tim Hofman met zijn programma #BOOS naar het buitenland

Daarnaast waren afgelopen week ook It Takes 2, dat voortaan op een ander tijdstip te zien zal zijn, en Patty Brard, die de televisie verruilt voor een nieuw leven op Ibiza, in het nieuws. Lees het belangrijkste showbizznieuws uit de afgelopen week in het ‘Showbizznetwork weekoverzicht’.

OG3NE elfde op Eurovisie Songfestival

De Nederlandse inzending OG3NE is zaterdag in de finale van het Eurovisie Songfestival 2017 als elfde geëindigd. De 62ste editie van het Eurovisie Songfestival, dat dit jaar in de Oekraïense hoofdstad Kiev werd georganiseerd, werd gewonnen door de Portugese inzending Salvador Sobral.

OG3NE wist zich afgelopen donderdag, 11 mei, tijdens de tweede halve finale met het nummer ‘Lights and Shadows’ te plaatsen voor de grote finale van afgelopen zaterdag. De Nederlandse inzending voor Kiev was in de finale als zesde aan de beurt, net als in de tweede halve finale.

Patty Brard stopt met Shownieuws

Patty Brard stopt bij het SBS6-programma Shownieuws, zo heeft zij laten weten via Instagram. Brard verruilt haar werkzaamheden voor Shownieuws voor een leven op het zonnige Ibiza, waar ze haar eigen winkel gaat openen. De tv-persoonlijkheid is nog tot september te zien bij Shownieuws.

Haar werkzaamheden voor het programma zijn niet te combineren nu ze heeft besloten met haar man te verhuizen naar Ibiza. “Na tien jaar Shownieuws is het tijd voor iets anders en daar hoort Ibiza bij”, zegt ze. Brard heeft laten weten dat ze niet van plan is om helemaal van de buis te verdwijnen.

Tim Hofman met #BOOS naar België

Tim Hofman gaat met #BOOS naar het buitenland. De presentator maakt een Belgische versie van zijn populaire YouTube-programma onder de naam #BOOS Belgioos, zo maakte Hofman afgelopen dinsdag bekend op Social Media. “Amai, groot nieuws”, zei de BNN-presentator op Twitter.

BNN begon in juni 2016 met #BOOS. In het YouTube-programma helpt Hofman jongeren die boos zijn op een bedrijf of instantie. Eerder dit jaar maakte de BNN-presentator ook al een speciale versie van #BOOS vanwege de Tweede Kamerverkiezingen. Deze spin-off van #BOOS heette #BOOS Polertiek.

RTL4 verplaatst tv-show It Takes 2

It Takes 2 zal voortaan iedere zondag pas om 21:00 uur te zien zijn, dat heeft RTL4 afgelopen week bekendgemaakt. Vorige week verplaatste RTL4 het programma op het laatste moment naar 21:00 uur en dat zorgde voor veel verwarring bij tv-kijkers, die al om 20:00 uur klaar zaten voor It Takes 2.

RTL4 had niet met haar kijkers gecommuniceerd dat het programma een uur later te zien zou zijn. De tv-zender gaf geen reden voor het wijzigen van de programmering, maar mogelijk had het te maken met de extra lange uitzending van NOS Studio Sport Eredivisie dat zondag tot 21:00 uur duurde. 

Dit was het ‘Showbizznetwork weekoverzicht’ voor deze week. Showbizznetwork houdt jou ook de komende week weer op de hoogte van het laatste showbizz-nieuws. Daarnaast vind je op Showbizznetwork.nl onder de naam SBNW+ nog veel meer, zoals columns, recensies, blogs, rubrieken en interviews.