Liam Payne komt met solo single

Liam Payne komt met solo single

Geschreven door Sebastiaan Boers

Voormalig One Direction lid, Liam Payne, heeft een solo single gelanceerd. Zijn eerste eigen single heeft als titel Strip That Down. Hierbij riep Liam de hulp in van rapper Quavo. Op YouTube is sinds donderdag een video verschenen van het nummer. In totaal heeft deze (on officiële) videoclip al meer dan 450.000 views.

In het nummer zingt Liam onder andere 'You Know I Used To Be In 1D', daarmee blikt hij terug op zijn tijd in de populaire boyband. Met One Direction scoorde Liam de ene hit naar de andere. Kort na het vertrek van Zayn besloten de overge vier bandleden dat het tijd werd voor een music break. Maar deze break was van zeer korte duur. Inmiddels zijn veel leden van One Direction een solo carrière gestart. 

Zo was daar Zayn die uit One Direction werd gezet. Hij startte niet veel later een solo carrière op. Zijn eerste single Pillowtalk werd dan ook een hit. Daarna bracht hij een duet uit met Taylor Swift. Dit nummer, I Don't Wanna Live Forever' werd weer een top tien hit.

Ook Niall Horan bracht eigen singles uit. Zijn eerste solo hit, This Town, werd een regelrechte hit. Zijn nieuwste single, Slow Hands, is ook een enorme hit op YouTube. In slechts vier dagen staat het aantal views al op meer dan drie miljoen.

Harry Styles bracht kort geleden ook een solo single uit. Zijn eerste single kreeg als titel Sign Of The Times. Dat was wel even wat anders dan de muziek die One Direction maakte. Deze week staat Harry met deze single op plek 26 in de Nederlandse Single top 100.

Wanneer de single van Liam in Nederland zal verschijnen is nog niet helemaal duidelijk. De kans is groot dat deze single binnenkort de hitlijsten zal gaan bestormen. Over een comeback van One Direction laten de zangers weinig los. Voorlopig zijn ze allemaal vrij druk met een eigen solo werk.

Foto: Screenshot YouTube