Populaire boyband One Direction exclusief bij ‘RTL Late Night’

Populaire boyband One Direction exclusief bij ‘RTL Late Night’

Geschreven door Pieter Jongsma

Op maandag 8 december staat ‘RTL Late Night’ geheel in het teken van One Direction. Vanavond maakte Humberto Tan bekend dat ‘s werelds meest populaire boyband naar Nederland komt voor een exclusief interview in ‘RTL Late Night’.

Tijdens een gesprek met Nederlandse One Direction-fans, die als allereersten de kans kregen om het nieuwe album FOUR te beluisteren, toonde Humberto een speciale videoboodschap. Hierin kondigde 1D-zanger Liam Payne zélf aan dat de Britse boyband binnenkort hun opwachting maakt in ‘RTL Late Night’.

In aanloop naar de speciale uitzending op 8 december gaat Luuk Ikink verschillende 1D-acties aankondigen waarmee fans kans maken op een plek in het publiek bij de '1D-RTL Late Night Special'.

One Direction is op dit moment de meest begeerde popgroep ter wereld. Het zingende vijftal, bestaande uit Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles and Louis Tomlinson, lanceerde vandaag hun vierde studio-album. De vorige drie albums kwamen allemaal vanuit het niets direct op nummer 1 binnen in de Amerikaanse Billboard 200. Het album FOUR, volgens henzelf het beste tot nu toe, is mede door de band zelf geschreven en klinkt een stuk volwassener dan de vorige albums. Op dit moment reist de band met hun 'On The Road Again'-tour de wereld over. Tijdens deze concertreeks geven ze geen concert in Nederland, wat het bezoek aan 'RTL Late Night' een extra bijzonder karakter geeft.

'RTL Late Night' wordt geproduceerd door Blue Circle.