Monique Smit doet mee aan Het Perfecte Plaatje

Monique Smit doet mee aan Het Perfecte Plaatje

Geschreven door Sebastiaan Boers

Presentatrice en zangeres Monique Smit is te zien in het tweede seizoen van Het Perfecte Plaatje. Dit werd donderdag bekend gemaakt via Instagram. Naast Monique zijn ook de andere namen van de Bekende Nederlanders (BN-ers) bekend geworden. Naast Estelle Cruijf, Gordon en Monique doen er nog vijf BN-ers mee. Zo zal zanger Roel van Velzen te zien zijn.

Acteur Tygo Gernandt, actrice Isa Hoes, Giel de Winter en Vivian Reijs zijn de andere BN-ers die mee zullen doen. Het eerste seizoen wist RTL Late Night presentator Humberto Tan het programma te winnen. Zijn overwinning zorgt er voor dat hij steeds meer foto's maakt. Deze zijn vaak te vinden op het Instagram account van de presentator. 

Ook Kim Feenstra en Ruud Feltkamp waren namen uit het eerste seizoen. Het Perfecte Plaatje heeft twee vaste juryleden. Dat zijn William Rutten en Cynthia Boll. Zij zullen iedere foto met een kritische blik beoordelen. Iedere week zal er een BN-er afvallen.

De presentatie van het eerste seizoen was in handen van Tijl Beckand. Hij stond zijn collega's met raad en daad bij. Of hij ook het tweede seizoen zal presenteren is nog niet helemaal duidelijk. De kans is groot dat hij ook het tweede seizoen ook weer zal presenteren.

Wanneer het tweede seizoen op televisie te zien is, is nog niet bekend gemaakt. 

Bekijk Het Perfecte Plaatje terug via TVblik.