Gwen van Poorten en Giel Beelen presenteren Zwarte Cross

Gwen van Poorten en Giel Beelen presenteren Zwarte Cross

Geschreven door Pieter Jongsma

Gwen van Poorten en Giel Beelen doen dit weekend verslag van De Zwarte Cross 2017. Ronkende motoren, rollen door de modder en megaharde muziek. BNN doet verslag van De Zwarte Cross 2017. Dit jaarlijkse muziek- en motorcrossfestival vond afgelopen weekend plaats in Lichtenvoorde.

Naast dat alle hoogtepunten zijn vast gelegd is er ook ruimte voor optredens. Racoon, The Partysquad, De Kraaien, Kenny B en Jovink waren te bewonderen op het festival.

Gwen van Poorten vond het te gek om opnames te maken op de Zwarte Cross: "De sfeer op de Zwarte Cross is uniek. Ik kan het met niks vergelijken. Alles kan en alles mag. Ik vond het heerlijk om me een lang weekend te mengen tussen de feestvierende crossliefhebbers." Giel Beelen is het met haar eens: "De Zwarte Cross blijft het meest uitgelaten festival van Nederland met meer dan alleen muziek. Het was een feest om samen met Gwen over het terrein te banjeren. We hebben een topweekend gehad!"

De Zwarte Cross is uitgegroeid van een kleine crosswedstrijd tussen vrienden tot het grootste muziekfestival van Nederland. Het driedaagse festival is uniek in zijn soort en iedereen is welkom. Van jong tot oud. Afgelopen weekend vond de 21e editie plaats die goed was voor maar liefst 220.000 bezoekers.

Bekijk Zwarte Cross op TVblik.nl/zwarte-cross

Foto: BNN