Louisa en zwangere Rosanna op zoek naar hun roots

Louisa en zwangere Rosanna op zoek naar hun roots

Geschreven door Daniël Schalk

Transgender koppel Louisa en Rosanna zijn vanaf donderdag 24 augustus weer te zien op TLC met een nieuwe realityserie. Louisa en Rosanna hebben groot nieuws, want zij verwachten een kindje. Het transgender koppel is door het dolle heen nu ze weten dat Rosanna eindelijk zwanger is.

In de nieuwe realityserie gaan Louisa en Rosanna opzoek naar hun roots. Louisa vindt het namelijk belangrijk om haar gypsy-roots door te geven aan hun kind, maar ze realiseert zich dat ze eigenlijk maar weinig weet over de hele cultuur. Ze gaan op reis door Europa om hun roots te ontdekken.

Aangezien Rosanna zwanger is en geen lange stukken achter elkaar kan rijden, gaat Louisa's nicht Johanna mee. “Het wordt een reis om nooit te vergeten en eentje die naast veel nieuwe inzichten over hun cultuur natuurlijk ook weer de nodige hilarische scènes oplevert”, zegt TLC vandaag.

Het avontuur van Louisa en Rosanna begint in Duitsland. Op aanraden van een neef van Louisa, die nog wel op een kamp woont, reizen ze af naar Keulen waar elk jaar een groot gypsy-festival plaatsvindt. Louisa ontdekt tijdens hun reis dat ze het liefst zelf ook weer op een kamp gaat wonen.

Louisa en Rosanna zijn vanaf donderdag 24 augustus, wekelijks, om 20:30 uur te zien bij TLC.

Foto: TLC