Record voor Louisa & Rosanna, de babyspecial

Record voor Louisa & Rosanna, de babyspecial

Geschreven door Pieter Jongsma

De babyspecial van Louisa & Rosanna - die vorige week donderdag werd uitgezonden bij TLC – trok gemiddeld 145.000 kijkers (6+) en is daarmee de best bekeken aflevering ooit van alle series en specials over het bekendste transgenderkoppel van Nederland. In de special stond de zwangerschap van Rosanna centraal, alsmede de geboorte van zoontje Mikai.

Ook binnen de doelgroep (Vrouw 20-49) is de special goed bekeken met een gemiddelde kijkdichtheid van 2,10% en een gemiddeld marktaandeel van 5,5%.

De aflevering wist daarmee ver boven het tijdvakgemiddelde te scoren en is binnen de doelgroep de op een na best bekeken uitzending ooit over Louisa & Rosanna*.

Tatiana Lagewaard, Channel Director TLC/ID & Content Development: "In de afgelopen jaren zijn Louisa & Rosanna uitgegroeid tot het bekendste transgenderkoppel van Nederland en TLC was erbij op de mooie kruispunten in hun leven. We hebben zowel voor als tijdens de zwangerschap heel erg meegeleefd met de dames en het is ontzettend leuk om te zien dat ook Nederland dat masssaal heeft gedaan."

Louisa & Rosanna, de babyspecial wordt vanavond om 22.30 uur herhaald bij TLC.

Foto: TLC