Roxeanne Hazes brengt nieuwe single In Mijn Bloed uit

Roxeanne Hazes brengt nieuwe single In Mijn Bloed uit

Geschreven door Daniël Schalk

Roxeanne Hazes heeft de titeltrack van haar debuutalbum uitgebracht. Het nummer In Mijn Bloed is de voorloper van het gelijknamige album dat op 1 september verschijnt. Op 7 september presenteert de dochter van de in 2004 overleden zanger André Hazes haar album in de Amsterdamse Melkweg.

“In stilte heb ik de afgelopen drie jaar in de studio keihard gewerkt aan mijn debuutalbum. Uit zo'n veertig liedjes heb ik er tien heel persoonlijke uitgekozen die mijn debuutalbum In Mijn Bloed vormen. Het is popmuziek, maar het gaat muzikaal echt alle kanten op”, zegt Roxeanne Hazes.

Roxeanne verheugt zich op de lancering van haar langverwachte debuutalbum. “Dit is een spannende stap in mijn carrière. Na tien jaar op het podium voelt dit als een nieuw begin. Ik kan echt niet wachten om het resultaat te laten horen en de liedjes met mijn band door het hele land te mogen spelen.”

Het album In Mijn Bloed bestaat uit 10 nummers, waaronder de singles In Mijn Bloed en Ik Was Toch Je Meisje. Na haar albumpresentatie in september is Roxeanne in oktober en november te horen door heel het land tijdens de In Mijn Bloed-albumtour. De kaartverkoop is inmiddels van start via de diverse zalen.

Luister hieronder Roxeanne Hazes haar nieuwe single 'In Mijn Bloed':

Foto: Screenshot YouTube