Eddy Keur krijgt eigen radioprogramma bij NH

Eddy Keur krijgt eigen radioprogramma bij NH

Geschreven door Daniël Schalk

Eddy Keur gaat aan de slag bij NH Radio, de radiozender van de regionale omroep NH. Bijna twee jaar na zijn vertrek bij Radio 538 keert Keur terug op de radio. De voormalig 538-dj zal vanaf 2 september iedere vrijdag en zaterdag te horen zijn met zijn eigen radioprogramma ‘Keur in de Middag’.

NH omschrijft de show als een ‘opvallend infotainment programma met veel feel good items, spellen en uiteraard informatieblokjes over sport, weer en nieuws’. Eddy is erg blij met zijn radiocomeback. “Ik ben er trots op om voor NH Radio aan de slag te gaan, we gaan er een feest van maken!”

Op de vrijdag moet ‘Keur in de Middag’ zorgen voor een vette glimlach en een vrijdagmiddagborrel gevoel, terwijl de zaterdageditie juist een rustiger tempo heeft. Keur ontvangt op zaterdag ook iedere week een hoofdgast. Met deze bekende Nederlander praat hij over het leven en de liefde.

‘Keur in de Middag’ is vanaf zaterdag 2 september iedere vrijdagmiddag van 15:00 uur tot 18:00 uur en iedere zaterdagmiddag van 12:00 uur tot 15:00 uur te horen op NH Radio.

Foto: NH Radio