Game of Thrones in Pathé in recordtijd uitverkocht

Game of Thrones in Pathé in recordtijd uitverkocht

Geschreven door Daniël Schalk

De slotaflevering van het zevende seizoen van Game of Thrones in Pathé is al uitverkocht. In samenwerking met Ziggo, die sinds het einde van HBO Nederland de hitserie uitzendt, en op initiatief van FilmFabriek wordt de zevende aflevering van het seizoen vertoont in zeven bioscopen.

Kaarten konden gisterochtend vanaf 11:00 uur worden besteld en binnen een uur waren de zalen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Groningen, Maastricht, Tilburg en Utrecht al uitverkocht. Kaarten voor de slotaflevering van Game of Thrones waren gratis verkrijgbaar op de website van Pathé.

De vertoning van Game of Thrones in Pathé is een initiatief van Noah Zeeuw van FilmFabriek. Hij daagde Ziggo uit om in de Ziggo Dome het wereldrecord Game of Thrones kijken te vestigen. Helaas was die locatie op het laatste moment niet meer te regelen en daarom besloten zij Pathé te benaderen.

De slotaflevering van het zevende seizoen van Game of Thrones is maandag 28 augustus om 7 uur ‘s avonds in 7 bioscopen van Pathé te zien. FilmFabriek zelf is gastheer in Pathé Arena.

Foto: Pathé