RTL Live keert maandag terug als 5 Uur Live

RTL Live keert maandag terug als 5 Uur Live

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

RTL Live keert maandag terug onder de nieuwe naam 5 Uur Live. RTL4 noemt 5 Uur Live ‘de middagvariant van het ochtendprogramma Koffietijd’. Het programma wordt afwisselend gepresenteerd door de presentatrices van Koffietijd en Hannelore Zwitserlood schuift dagelijks aan als sidekick.

Hannelore maakt de overstap van radio naar televisie. “Na acht jaar bij 538 gewerkt te hebben, verlaat ik nu met pijn in mijn hart de Coen & Sander Show. Toch voelt het heel logisch om een nieuwe stap te maken en ik verheug me enorm op mijn nieuwe functie als sidekick bij 5 Uur Live.”

RTL Live begon in oktober 2016 en werd eerst afwisselend gepresenteerd door Albert Verlinde en Angela Groothuizen. Nadat Angela begin dit jaar besloot te stoppen met het programma, werd Koffietijd-presentatrice Quinty Trustfull aangetrokken als nieuwe presentatrice van de dagelijkse talkshow.

Begin deze maand maakte ook Albert Verlinde bekend met RTL Live te stoppen. Hij onthulde al dat RTL Live waarschijnlijk een aan Koffietijd gekoppeld zou worden. “Volgens mij willen ze het programma meer linken aan Koffietijd”, liet de directeur van Stage Entertainment eerder aan het AD weten.

5 Uur Live is vanaf maandag 28 augustus om 17:00 uur te zien op RTL4.

Foto: RTL