Hélène Hendriks maakt presentatiedebuut bij RTL7

Hélène Hendriks maakt presentatiedebuut bij RTL7

Geschreven door Pieter Jongsma

FOX-gezicht Hélène Hendriks maakt vanavond haar presentatiedebuut bij RTL7. Hendriks is te zien als presentatrice van Matchwinnaar Pro. In het programma beantwoorden bekende oud-topvoetballers elf vragen over hun eigen carrière waarmee ze een geldbedrag kunnen winnen voor zelfgekozen goed doel.

Hun kennis wordt getest en tegelijkertijd vertellen ze bijzondere anekdotes over hun leven en spelerscarrière. Iedere week bezoekt Hélène, met de speciale mobiele studio, een andere topvoetballer.

Hélène is onder meer afgereisd naar Denemarken om Rafael van der Vaart vragen over zijn eigen loopbaan voor te leggen. De oud-Ajacied heeft een flinke carrière achter de rug bij grote internationale clubs als Real Madrid, HSV en Tottenham Hotspur. Momenteel speelt hij zijn wedstrijden voor het Deense FC Midtjylland. Dirk Kuyt, de man die zijn carrière glansrijk afsloot door hoogstpersoonlijk Feyenoord naar het kampioenschap te schieten, wordt ook door Hélène het sporthemd van het lijf gevraagd. Verder is ook Ruud van Nistelrooy getest op de kennis over zijn eigen succesvolle carrière.

Naast het programma is ook de Matchwinner app in een nieuw jasje gestoken. Vanaf vanavond staat de app elke week in het teken van de (oud-) topvoetballer die de betreffende week in het programma te zien is.

Matchwinner Pro vanaf vanavond om 22.00 uur bij RTL7