Hélène Hendriks maakt overstap naar Veronica

Hélène Hendriks maakt overstap naar Veronica

Geschreven door Daniël Schalk

Hélène Hendriks maakt de overstap van FOX Sports naar Veronica. Hendriks gaat voor de tv-zender van John de Mol afwisselend met Wilfred Genee de uitzendingen van de Champions League presenteren. Ook gaat zij andere sportprogramma’s presenteren en verslag doen van wedstrijden.

Johan Derksen onthulde donderdagavond in de talkshow van Eva Jinek dat Hélène met het VI-trio meegaat naar Veronica. Wilfred Genee, René van der Gijp en Derksen maken na de zomer met hun populaire voetbalprogramma Voetbal Inside de overstap van RTL7 naar de tv-zender van De Mol.

Hendriks zou ook wel willen aanschuiven in de nieuwe voetbaltalkshow, de opvolger van Voetbal Inside. “Zij zouden het leuk vinden als ik af en toe aan tafel kom en ik wil dat ook wel, maar dat is allemaal nog onderwerp van gesprek. Ik heb ook nog niet getekend, hè”, zegt ze tegen het Algemeen Dagblad.

Naast de Champions League zal de FOX Sports-presentatrice bij Veronica ook andere sportprogramma’s gaan presenteren. “Vrouwenvoetbal, de Nations League, maar ook vechtsporten. Ik heb er zin in”, vervolgt ze. Wanneer ze bij Veronica begint hangt nog van haar huidige werkgever FOX Sports af.

Foto: RTL / Roland J.Reinders