Boyband-lid 4U doet auditie voor TVOH

Boyband-lid 4U doet auditie voor TVOH

Geschreven door Sebastiaan Boers

Aanstaande vrijdagavond is The Voice of Holland weer te zien bij RTL 4. In de uitzending van vrijdagavond doet een bekende zanger auditie. Het gaat om Toon Mentink, één van de bandleden van 4U (rechts op de foto). Op zijn Instagram account laat Toon aan zijn volgers weten dat hij auditie doet voor de talentenjacht van RTL 4. Maar het is niet het einde van de boyband 4U.

De zanger geeft aan dat hij meer wil leren. Door The Voice of Holland hoopt Toon meer ervaringen op te doen. Sinds een jaar zit Toon in de boyband 4U. Vorig jaar wisten Tiago, Luca en Jaimy de talentenjacht The Next Boy/Girl Band te winnen. Zij stonden in de finale tegenover GRLBND. In de spannende finale ging 4U er met de overwinning vandoor. 

Na verschillende singles en covers, bleef het even stil rondom 4U. Maar een paar dagen geleden bracht 4U een nieuwe single uit. De nieuwste single heeft als titel Nothing Lasts Forever. Dit nummer is de titelsong voor de Nederlandse speelfilm Misfit.

Hoe Toon het gaat doen in The Voice of Holland, is aanstaande vrijdagavond te zien. Dan weten de kijkers of er coaches zijn die op de bekende rode knop gaan drukken. Zullen de stoelen draaien voor Toon? Ervaring met auditie doen heeft Toon al. Zo moest hij voor de auditie voor The Next Boy/Girl Band eerst dansen. Daarna mocht hij pas gaan zingen.

The Voice of Holland is vrijdagavond om 20.30 uur te zien bij RTL 4.