Robbert Jonkheer is de nieuwe Nederlandse Bachelor

Robbert Jonkheer is de nieuwe Nederlandse Bachelor

Geschreven door Pieter Jongsma

De 32-jarige Robbert Jongkheer is de nieuwe Bachelor in de nieuwe Net5-serie. Dat heeft de tv-zender vandaag laten weten. Uit honderden aanmeldingen bleven twintig leuke, onafhankelijke, ondernemende vrouwen over van wie er veertien met hem afreizen naar het idyllische Griekse eiland Skyros.

Tijdens de meest uiteenlopende dates leert hij de dames steeds beter kennen. Gedurende dit avontuur neemt hij afscheid van degenen die het minst bij hem passen.

Robbert Jonkheer is 32 jaar, woont in Amsterdam en werkt bij Heineken International. Hij ziet zijn deelname aan De Bachelor als “een unieke kans”. Hij is een charmante, avontuurlijke man die met beide benen op de grond staat en serieus op zoek is naar een relatie.

Het van origine Amerikaanse format loopt al twintig seizoenen lang bij ABC. En met succes; in 2015 was The Bachelor in de USA het best scorende programma in zijn genre, doelgroep en tijdvak. Daarnaast is de show in 27 landen te zien met in totaal meer dan 1000 afleveringen en diverse spin-offs (zoals The Bachelorette).

De Bachelor is vanaf dinsdag 28 november om 20.30 uur te zien bij Net5.

Foto: SBS/Reinier Bergsma