Erica Terpstra hoopt op vervolg Erica op Reis

Erica Terpstra hoopt op vervolg Erica op Reis

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Erica Terpstra sluit niet uit dat haar reisprogramma Erica op reis na zes seizoenen toch nog een vervolg krijgt. Komende vrijdag begint het programma aan de ene laatste aflevering.

Eerder werd duidelijk dat dit mogelijk de laatste afleveringen zouen zijn van het programma. Maar toch is er nog hoop voor de oud-politica. Mochten de kijkcijfers vrijdagavond goed zijn keert het mogelijk toch terug. "Ik heb Jan Slagter gesproken en die zegt: 'Zeg nooit, nooit'. Als de kijkcijfers vrijdag en volgende week vrijdag goed zijn, dan zit er een kansje in dat..."

Maar laten we er niet op vooruit lopen. We zitten tegenover The Voice hè, dus dat wordt nog wat", zegt Erica in De Telegraaf. "We zien het wel. Ik ben al blij dat ik deze reizen heb mogen maken."

Erica Terpstra zou eerst naar Zuid-Korea afreizen, maar deze reis werd geannuleerd wegens de oplopende spanningen tussen Noord-Korea en de Verenigde Staten. "Alles was al geregeld. Guus Hiddink zou ons rondleiden. We hadden goede locaties gevonden. Maar goed, wie weet..."

Erica op reis vrijdag om 22.20 op NPO 1

Foto: Omroep MAX