SBS6 met nieuwe datingshow Stars Date In The Dark

SBS6 met nieuwe datingshow Stars Date In The Dark

Geschreven door Pieter Jongsma

SBS6 komt na het succes van vele andere datingshows met een eigen datingshow. In de datingshow Stars Date In The Dark gaan bekende Nederlanders daten in het donker.

De producent zoekt momenteel BN'ers die deel willen nemen aan de datingshow in het donker. "Bekende Nederlanders zijn af en toe net gewone mensen... en vinden het leven samen ook leuker dan alleen. Maar iemand vinden die goed bij je past, is lastiger als je beroemd bent", zo blijkt uit een mail die door de producent is verzonden aan verschillenden BN'ers.

Na een aantal dates mag de BN'er een keuze maken tussen twee personen. Pas op het moment van de onthulling zie je wie er voor je staan. Tijdens de date word er geen woord gesproken. Later kunnen de BN'ers zelf de keus maken of ze met degene door willen of niet.

Schrijfster Saskia Noort is één van de gevraagde BN'ers zo blijkt uit een Tweet. "O, mensen er gaat gedate with the stars worden. In het donker. Dit is zo ongeveer al mn nachtmerries in één.", zo laat de schrijfster weten op Twitter.

Talpa heeft een soortgelijk format in het bezit. Het programma Daten in Donker dat eerder gepresenteerd werd door Gigi Ravelli is inmiddels in vele landen te zien als Dating In The Dark. Eerder kwam RTL5 al met een datingshow met bekende Nederlanders, de zender stuurde toen de BN'ers naakt naar een onbewoond eiland voor het programma ADAM ZKT. EVA VIPS.

Foto: SBS