Talpa maakt nieuwe Dancing with the Stars voor SBS6

Talpa maakt nieuwe Dancing with the Stars voor SBS6

Geschreven door Daniël Schalk

Talpa heeft een nieuw format ontwikkeld dat veel lijkt op Dancing with the Stars. Dancing with the Stars is in veel landen een succes, waaronder in Amerika, Denemarken, Frankrijk, Australië en België.

In Nederland hebben zowel RTL4 als de AVRO het geprobeerd met Dancing with the Stars maar beide formats leken uitgewerkt. Het AVRO-programma Strictly Come Dancing, gebaseerd op Dancing with the Stars, kwam niet verder dan één seizoen.

Het RTL4-programma Dancing with the Stars hield het wel langer vol. RTL4 maakte vier seizoen van het succesvolle format, maar ook RTL4 stopte met het programma na tegenvallende kijkcijfers voor het laatste seizoen van Dancing with the Stars.

Talpa heeft nu een nieuw format voor SBS6 gemaakt met de titel Dance Dance Dance. Het programma zou binnenkort al op SBS6 te zien moeten zijn. In Dance Dance Dance worden de BN’ers niet aan een professionele danspartner gekoppeld, maar aan een andere BN’ers.

In het nieuwe programma dansen twee sterren samen die beide niet veel ervaring hebben met dansen. Deze danskoppels moeten wekelijks een andere dansstijl uitvoeren voor een jury. Wie er in de jury van het nieuwe SBS6-programma zit is nog niet bekend. Ook is nog niet bekend wie het nieuwe programma gaat presenteren.

SBS6 begint volgende maand met de nieuwe poppen-talentenjacht Popster!

Bekijk Popster! op TVblik.nl/popster