Prison Break krijgt mogelijk vervolg

Prison Break krijgt mogelijk vervolg

Geschreven door Sebastiaan Boers

De populaire Amerikaanse serie, Prison Break, krijgt een vervolg. Dit nieuws maakte Michael Thorn vandaag bekend in de media. Volgens Thorn, de entertainmentbaas van zender FOX, zijn er plannen voor een nieuw seizoen. Voor de fans is dit goed nieuws. Toch komt het nieuws ook al een grote verrassing.

In 2017 keerde de serie na acht jaar namelijk terug. Toen werd bekend gemaakt dat er maar één nieuw seizoen zou komen. Nu lijken die woorden toch ineens anders te zijn. Wanneer het nieuwe seizoen op televisie te zien zal zijn is nog niet helemaal duidelijk. 
Prison Break draait allemaal om het leven binnen de gevangenismuren. Maar wat doe je als je misschien onschuldig vast zit? Dan bedenk je een plan om te ontsnappen. Onder andere Dominic Purcell en Wenthorth Miller spelen een belangrijke rol. Of zij ook terugkeren in het nieuwe seizoen is nog niet helemaal duidelijk. Wel is die kans vrij groot, omdat zij een belangrijke rol in de Amerikaanse serie hadden.

Het eerste seizoen trok in Amerika zeker negen miljoen kijkers. Daarmee was het eerste seizoen een groot succes in Amerika. Ook in Nederland werd Prison Break uitgezonden. Op RTL 5 was de serie vanaf maart 2006 te zien. Of die zender het nieuwe seizoen ook weer uitzendt is nog niet bekend gemaakt.