Veronica pakt uit met zomerfestivals

Veronica pakt uit met zomerfestivals

Geschreven door Pieter Jongsma

Na een succesvol uitverkocht Kingsland heeft Veronica de smaak te pakken. De zender duikt deze zomer volledig in het bruisende festivalseizoen. Zo presenteert Veronica onder andere Indian Summer Festival en Extrema Outdoor. Bij Veronica kan de festivalliefhebber zijn hart ophalen, eerst op het festivalterrein en later nog een keer terugblikkend tijdens de tv-registratie.

Het festivalseizoen is in volle gang en Veronica is van de partij. De zender presenteert namelijk in samenwerking met Veronica Magazine verschillende festivals, zoals het Indian Summer Festival. Dit evenement gaat op 15 en 16 juni los met grote namen als Keane, Guus Meeuwis, Within Temptation en The Prodigy. Hiernaast is Veronica ook presenting partner van het dancefestival Extreme Outdoor op 13 juli in Eindhoven. Hier staan onder andere Sunnery James & Ryan Marciano, Major Lazer en Nicky Romero. Er worden nog meer festivals toegevoegd aan het lijstje, dus bij Veronica zit je goed deze zomer.

In het tv-programma Veronica Festivals nemen Saar Koningsberger, Tess Milne of Matthijs Kleyn de kijker aan de hand het uitbundige festivalleven in. Er komen previews en registraties aan bod van diverse festivals op eigen bodem. Hoe zien ze eruit? Welke muziek wordt er gedraaid? Hoe beoordelen bezoekers de festivals en hoe ervaren de artiesten het? De uitgebreide registraties van Indian Summer Festival en Extrema Outdoor zijn respectievelijk op 29 juni en 25 juli te zien.

Naast registraties van de festivals worden er ook te gekke kortingen aangeboden opwww.veronicatv.nl/programmas/festivals.

Veronica Festivals: Indian Summer Festival
Op zaterdag 29 juni na de film bij Veronica.

Veronica Festivals: Extrema Outdoor
Donderdag 25 juli na de film bij Veronica.