Net5 brengt SamenWonen terug in nieuw jasje

Net5 brengt SamenWonen terug in nieuw jasje

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Net5 brengt het programma SamenWonen terug. Het programma dat eerder werd gepresenteerd door Erik van der Hoff keert terug in een nieuw jasje. Onder leiding van presentatrice Nicolette van Dam gaan twee verschillende stellen de battle aan.

Twee voor elkaar onbekende stellen gaan ieder de grote stap zetten om samen te wonen. Ze komen er alleen totaal niet uit qua inrichting. Beide stellen krijgen van Nicolette van Dam drie rode en drie groene stickers. 

De rode moeten ze op de spullen van hun partner plakken die het gezamenlijke huis absoluut niet in mogen en de groene op de spullen die wel onderdeel van het nieuwe interieur mogen worden. Vervolgens nemen de stellen elkaars woonkamer onderhanden en krijgen hiervoor een budget van 3500 euro. Er is echter een beperking: bepaalde meubelstukken en accessoires (met de groene stickers) moeten terugkeren in het interieur.

Stylist van VTwonen, Frans Uyterlinde geeft een cijfer voor beide metamorfoses. Hij beoordeelt op basis van styling, kleurgebruik en afwerking. Het winnende stel krijgt een geldbedrag van 5000 euro mee naar huis!

SamenWonen: de battle vanaf woensdag 18 april om 21.30 uur bij Net5.

Foto: TalpaTV