Net5 brengt The Bachelor terug op televisie

Net5 brengt The Bachelor terug op televisie

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Net5 komt met een nieuw seizoen van het realityprogramma The Bachelor. De tv-zender is op zoek naar de ultieme droomprins voor een nieuw seizoen van The Bachelor. Slechts één man krijgt de kans om die ene ware liefde te vinden. Tijdens zijn romantische zoektocht ontmoet hij 22 vrouwen.

Na de meest uiteenlopende dates op een idyllische locatie neemt hij telkens afscheid van de dames die het minst bij hem passen, om uiteindelijk over te blijven met de vrouw die zijn hart weet te veroveren. Aantrekkelijke, sportieve, ambitieuze en reislustige mannen kunnen zich opgeven.

Zodra ‘The Bachelor’ is gevonden, maakt Net5 hem wereldkundig en kunnen geïnteresseerde vrouwen zich opgeven. ‘The Bachelor’ gaat vervolgens met 22 vrouwen op date, om vervolgens met één vrouw over te blijven. Het nieuwe seizoen van het programma staat gepland voor dit najaar bij Net5.

De eerste Nederlandse editie van The Bachelor was in 2003 te zien op RTL4 met Irene Moors als presentatrice. In 2004 kreeg het programma een nieuw seizoen met Rick Luijckx als presentator op het toenmalige Yorin. In 2011 keerde de show terug op RTL4 met Robert ten Brink als presentator.

In 2012 verhuisde het programma naar Net5, waar het programma geen groot succes was. Het van origine Amerikaanse format loopt al twintig seizoenen lang bij de Amerikaanse tv-zender ABC. Daarnaast is de show in 27 landen te zien en inmiddels zijn er ook diverse spin-offs, zoals The Bachelorette.

Bekijk The Bachelor op TVblik.nl/de-bachelor

Foto: SBS