Netflix kondigt nieuwe serie ‘The Innocents’ aan

Netflix kondigt nieuwe serie ‘The Innocents’ aan

Geschreven door Liam Rensink

In de nieuwe serie gaan June en aan vriend op reis om zo hun leven te ontvluchten en een nieuw begin te maken. Dat was de bedoeling tenminste. Al snel merken ze dat niets is wat het lijkt. Door hun bijzondere gave komen er krachten vrij die hen voor altijd uit elkaar dreigen te drijven. In een teaser video kondigt Netflix de nieuwe serie aan en bevestigt zij de cast.

De tieners Harry en June lopen weg van huis om eindelijk samen te zijn. Tijdens de reis worden zij geconfronteerd met geheimen, verborgen door hun beide ouders, die hun liefde voor elkaar tot het uiterste testen. Zij ontdekken dat hun uitzonderlijke gaven zorgen voor een strijd die hen voorgoed uit elkaar wil drijven. Het wordt een reis vol zelfontdekking, die hun onschuldige droom aan diggelen slaat.

De hoofdrolspelers in de serie, Harry en June, worden gespeeld door respectievelijk Percelle Ascott en Sorcha Groundsell. Percelle was eerder te zien in Wizard vs. Aliens en The Weekend Movie. Sorcha is bekend van rollen in Clique, Iona en Sleeping Lions. Het eerste seizoen zal bestaan uit acht afleveringen.