Geer en Goor domineren hitlijsten

Geer en Goor domineren hitlijsten

Geschreven door Pieter Jongsma

Gerard Joling en Gordon hebben allebei een nummer 1-positie te pakken in de hitlijsten. Joling stijgt met zijn nummer De Nacht Voorbij naar de koppositie in de Single Top 100, waarmee hij zijn tiende nummer 1-hit scoort. Tegelijkertijd komt Gordon met Los Angeles, the Voices binnen op één in de Album Top 100.

Het album Geloof, Hoop en Liefde van Gorden en zijn mannengroep stoot Sandra van Nieuwland van de eerste positie. Ze bezet nu de tweede plaats. Op de derde plek een andere binnenkomer, de 3JS met hun nieuwe plaat Tot Zoverder.

Gordon is verrast door het succes in de albumlijst. "We hadden dit volledig niet verwacht, te meer omdat op dit moment Sandra van Nieuwland alle records breekt met haar verkoopcijfers van haar album And More", aldus de zanger in een verklaring. "Toen dit nieuws ons dan ook bereikte deze week kon ik het niet geloven."

Ook Joling is blij "Een nieuwe mijlpaal", vertelt de zanger over zijn nieuwe hit, die werd geschreven door Jan Smit. "Dit is echt fantastisch!" Joling stoot Britney Spears en Will.i.am met Scream & Shout van de eerste naar de tweede plek. Pink maakt de top drie compleet met Just Give Me A Reason.