Buurvrouw slaapt in schuur in ´Bonje met de buren´ bij RTL 4

Buurvrouw slaapt in schuur in ´Bonje met de buren´ bij RTL 4

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

In een nieuwe uitzending van het RTL 4-programma ‘Bonje Met De Buren’ op donderdag 20 juni slaan John Williams en Natasja Froger steil achterover van het verhaal van buren Marleen en Bea. Marleen heeft vier jaar geleden een woning in Den Haag gekocht. Sinds dag 1 hoort zij elke voetstap van haar bovenbuurvrouw Bea.

Marleen dacht hier in eerste instantie wel aan te kunnen wennen, maar helaas drijft de oude, krakende vloer haar langzamerhand tot complete waanzin. Dagboeken vol met haar frustraties, een kapot plafond door het porren met een bezemsteel en diverse bemiddelingspogingen van de politie later dwingen Marleen om toch uiteindelijk te verhuizen naar haar tuin. Daar zoekt zij haar heil in een ijskoude schuur van twee bij één meter, en maakt zij plannen om een nieuw huis te bouwen in haar tuin om zo te ontsnappen aan de geluidsoverlast.

Bovenbuurvrouw Bea gelooft op haar beurt helemaal niks van dit verhaal. Zo erg kan het toch niet zijn? Ten einde raad kloppen de vrouwen samen aan bij John en Natasja. 

Op donderdag 20 juni en donderdag 27 juni zijn twee nieuwe afleveringen te zien van ‘Bonje Met De Buren’.
Uitzending RTL 4:  donderdag 20 juni, tussen 20:30 uur en 21:30 uur