Dramaserie Lost in Space vanaf 13 april op Netlix

Dramaserie Lost in Space vanaf 13 april op Netlix

Geschreven door Liam Rensink Laatste update:

Netflix heeft door een trailer te lanceren bevestigd dat er vanaf 13 april een nieuwe exclusieve serie op de streamingsdienst zal verschijnen. Het gaat om de serie Lost in Space wat een remake gaat worden van de sciencefiction klassieker.

De serie speelt zich dertig jaar in e toekomst af en vertelt het verhaal van de familie Robinson. De familie bestaat uit drie kinderen: de zelfverzekerde Judy, de scherpzinnige Penny en de nieuwsgierige en gevoelige Will, die een onverklaarbare band heeft met een onbekend robotwezen. De familie Robinson is geselecteerd om een nieuw leven op te bouwen in een betere wereld. Wanneer ze op weg naar hun nieuwe thuis hun route verliezen, belanden ze in een gevaarlijke, onbekende omgeving, lichtjaren verwijderd van hun bestemming. Om te overleven, moeten de Robinsons noodgedwongen samenwerken.

De Netflix Original serie is geproduceerd door Legendary Television en geschreven door Matt Sazama en Burk Sharpless. De hoofdrollen zijn weggelegd voor De hoofdrollen zijn voor Toby Stephens, Molly Parker, bekend van de serie House of Cards, Taylor Russell, Mina Sundwall Max Jenkins  Parker Posey en Ignacio Serricchio.

Foto: Netflix