Streaming Releases: Indian Jones, 13 Reasons Why en La La Land
Bron: Netflix

Streaming Releases: Indian Jones, 13 Reasons Why en La La Land

Geschreven door Liam Rensink Laatste update:

Met alle streamingdiensten tegenwoordig is het bijna niet meer bij te houden wat gereleased wordt en wat je écht moet gaan zien. Wij houden je daarom maandelijks op de hoogte van de meest interessante en spraakmakende releases op Netflix en Videoland.

Indiana Jones

Goed nieuws voor de fans van Indiana Jones films. De eerste twee films,Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark en Indiana Jones and the Temple of Doom, zijn vanaf 1 juni te zien op Netflix. In The Raiders of the lost ark is te zien hoe Indiana Jones de opdracht krijgt om de Ark te vinden. Voor deze speurtocht moet Jones het opnemen tegen trawanten van Hitler en moet hij zorgen dat hij eerder bij de Ark is.

In Indiana Jones and the Temple of Doom neemt Indiana Jones na een incident in een nachtclub in Shanghai de benen. Samen met een nachtclubzangeres en zijn jonge helper Short belandt hij in een dorpje waar een groep schurken een magische steen heeft gestolen. Indiana Jones belooft het dorpshoofd steen te zullen vinden, die het dorp zijn vruchtbaarheid moet teruggeven.

13 Reasons Why

5 juni verschijnt het vierde seizoen van 13 Reasons Why. In de dramaserie volgen we het verhaal van Hannah Baker. Hannah heeft zelfmoord gepleegd en heeft de mensen wie daar verantwoordelijk voor waren een cassette toegestuurd waarin ze duidt waarom ze zelfmoord heeft gepleegd. In de andere seizoenen is te zien hoe de mensen die cassettes hebben ontvangen proberen hun leven te herpakken na de zelfmoord van Hannah.

Huisvrouwen bestaan niet 2

In deze komedie zien we Gijsje (eva van de wijdeven), Marjolijn (Jelka van Houten) en Loes (Loes Luca) net als in deel 1 struggelen met de alledaagse dingen in het leven en de daar bijhorende nodige vragen. De film is vanaf 16 juni te zien op Videoland.

La La Land

In deze succesvolle musicalfilm probeert Mia het te maken als actrice, maar zonder succes en droomt muzikant Sebastiaan van een eigen club. Ze komen elkaar tegen en worden verliefd maar door het succes van hu. Dromen en doelen worden ze ook weer uit elkaar gedreven. Na vijf jaar is Mia getrouwd met een andere man en heeft ze een dochter. Toevalligerwijs komt ze met haar gezin in een jazzclub die Sebastiaan blijkt te zijn. Mia komt in een lastige situatie en ze moet bedenken bij wie ze de rest van haar leven wil doorbrengen. La La Land is vanaf 22 juni te zien op Videoland.