Waylon lanceert videoclip Outlaw In ‘Em

Waylon lanceert videoclip Outlaw In ‘Em

Geschreven door Daniël Schalk

Waylon heeft woensdagmiddag de videoclip van zijn Songfestival-nummer Outlaw In ‘Em gelanceerd. De videoclip verscheen om 18:00 uur onverwachts op het YouTube-kanaal van Waylon. De komst van de videoclip werd een paar uur eerder pas door omroep AVROTROS aangekondigd op Twitter.

De zanger vertegenwoordigt Nederland dit jaar op het Eurovisie Songfestival in Portugal. Tijdens de tweede halve finale op donderdag 10 mei wordt duidelijk of Waylon doorgaat naar de finale op zaterdag 12 mei. Waylon vertegenwoordigt Nederland met het nummer Outlaw In ‘Em.

Afgelopen weekend ontving Waylon in Amsterdam zijn concurrenten van het Eurovisie Songfestival. 32 van de 43 inzendingen waren afgelopen weekend in onze hoofdstad voor de 10de editie van het promo-evenement Eurovision in Concert, dat afgelopen zaterdagavond plaatsvond in AFAS Live.

Waylon bracht vorige week zijn nieuwe album The World Can Wait uit. Op het album staat ook het Songfestival-nummer Outlaw In ‘Em. Ook de andere vier nummers, die Waylon zong in De Wereld Draait Door en hij uiteindelijk het Songfestival-nummer uit koos, staan op het vijfde studioalbum van Waylon.

Foto: AVROTROS / William Rutten