Rosanna Kluivert krijgt eigen realityserie

Rosanna Kluivert krijgt eigen realityserie

Geschreven door Pieter Jongsma

Rosanna Kluivert krijgt haar eigen realityserie bij vrouwenzender TLC. In de serie Rossana Kluivert: Missie Curaçao helpt Rosanna straathonden met problemen op Curaçao.

Al meer dan 10 jaar zet Rossana zich in voor het welzijn van straathonden. Op welke plek ter wereld zij ook komt, Rossana probeert altijd deze honden te redden. Curaçao telt zo'n 25.000 straathonden die dagelijks lijden onder barre omstandigheden en per dag sterven er tientallen pups.

Rossana heeft dan ook één droom: het opzetten van een eigen honden center op Curaçao, waar honden kunnen worden opgevangen, verzorgd en gesteriliseerd, en dat tevens een bijzondere en liefdevolle plek is waar mens en dier elkaar kunnen ontmoeten. En die droom komt dit jaar uit!

De serie volgt Rossana in het hele proces van de bouw van het Kluivert Dog Rescue Center en alles wat daar bij komt kijken. Van het generen van aandacht voor dit project, de daadwerkelijk bouw van het complex tot het redden van de straathonden, en het plaatsen bij geschikte families.

Rosanna Kluivert: Missie Curaçao is in het najaar te zien bij TLC.

Foto: TLC