Jessie J ondergaat rond kerst enkeloperatie

Jessie J ondergaat rond kerst enkeloperatie

Geschreven door Pieter Jongsma

Jessie J wordt aan het eind van dit jaar geopereerd aan haar enkel. De 25-jarige zangeres heeft veel last van de metalen plaat die in haar been zit en wil deze laten verwijderen. Na een blessure twee jaar geleden werd de plaat door artsen in haar enkel geplaatst.

"Ik ben rond kerst vrij en ik krijg een operatie om de plaat uit mijn enkel te laten halen", vertelt de Britse zangeres aan de Britse boulevardkrant The Mirror. "Het zit tegen mijn bot aan en het doet veel pijn."

Jessie J raakte twee jaar geleden geblesseerd aan haar enkel toen ze viel tijdens een repetitie in het Londense Wembley Stadion. "Ik heb er nog veel last van", vertelt Jessie. "Mijn voet is nog blauw en opgezwollen, het geneest niet. Daarom laat ik de metalen plaat eruit halen."

Jessie, onder meer bekend van de nummers Domino en Price Tag, onderging twee jaar geleden na haar val een operatie en liep twee maanden met haar been in het gips. Tegen advies van artsen in besloot ze vervolgens weer op hoge hakken te gaan lopen.