Kaj Gorgels tekent twee jarig contract bij RTL

Kaj Gorgels tekent twee jarig contract bij RTL

Geschreven door Pieter Jongsma

Presentator Kaj Gorgels en RTL hebben een nieuw contract met elkaar getekend. Kaj is de komende twee jaar te zien bij het mediabedrijf.Naast zijn partnership met RTL MCN en zijn rol als creator op het platform Concentrate, is Kaj sinds kort ook te zien als presentator bij Videoland.

Daarbij is RTL nu het exclusieve sales house van Kaj en behartigt hiermee alle adverteerdersmogelijkheden op zijn persoonlijke social mediakanalen. A Million Faces blijft verantwoordelijk voor zijn management.

Kaj Gorgels: “Ik had vier jaar geleden nooit durven denken dat ik van een uit de hand gelopen hobby met mijn typetjesvideo’s mijn werk zou maken. En al helemaal niet dat RTL mij een tweejarig contract zou aanbieden. Hier ben ik echt ontzettend dankbaar voor en ik heb heel veel zin in de verdere samenwerking.”

Erik Kepper, managing director RTL MCN: “Kaj heeft de afgelopen jaren een giga ontwikkeling doorgemaakt. Hij is talentvol, veelzijdig, een echte publiekslieveling en gewoon een geweldige vent om mee te werken. Kaj begon bij ons als presentator van Concentrate, deed in 2017 al zijn eerste uitstapje naar de lineaire kanalen en heeft zich zo goed doorontwikkeld dat we nu in de volledige breedte met elkaar gaan samenwerken. Hij is een rising star, zo’n groot talent willen we graag aan ons binden.”

Foto: Nick van Ormondt