Spannende week op komst voor inwoners Meerdijk

Spannende week op komst voor inwoners Meerdijk

Geschreven door Sebastiaan Boers

De zomer-cliffhanger van Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST) komt steeds dichterbij. Het belooft een spannende week te gaan worden voor veel inwoners. Zo moet Bing (Everon Jackson-Hooi) vrezen voor zijn leven. Bing wilde samen met Aysen (Dilan Yurdakul) een plan maken om Loes (Beaudil Elenga) in de val te laten lopen. Dus besloot Bing om te doen alsof hij verliefd is geworden op Loes.

Helaas voor Loes zit Bing in de gevangenis. Loes vertelde de politie dat Bing haar mishandelde en achter de moord op Jan Maes zit. Maar inmiddels is Loes dolgelukkig dat Bing haar ook ziet staan. Alleen nu moet Bing nog uit de gevangenis komen. Hiervoor heeft Loes een plan bedacht. Door chocolade met gif aan Bing te geven zou haar plan kunnen lukken. Bing lijkt te zijn vergiftigd door Loes. Zal Bing dit wel overleven?

Ondertussen moet ook Nina (Marly van der Velden) vrezen voor Loes. Ook zij zit in het plan van Aysen om Loes te ontmaskeren. Maar helaas voor Nina komt Loes achter de plannen. Dus besluit Loes om af te rekenen met Nina. Wat heeft Loes in petto met Nina? Ludo (Erik de Vogel) en Janine (Caroline de Bruijn) maken zich enorme zorgen om hun dochter. Komen zij nog wel op tijd om Nina te redden?

Aysen zelf heeft twee dingen aan haar hoofd. Zij staat op punt om te trouwen met Sjoerd (Guido Spek). Aan de andere kant zit zij Loes op de hielen. Langzaam vallen alle puzzelstukjes in elkaar. Eindelijk komt Aysen achter de waarheid rond de moord op Jan Maes. Maar Loes laat zich natuurlijk niet zomaar stoppen. Moet Aysen ook vrezen voor haar leven?

Lana (Faye Bezemer) heeft Q (Max Willems) in vertrouwen genomen over Loes. Zij was de stille getuige van de moord op Jan Maes. Al die tijd zette Loes Lana onder druk. Het ging zelfs zo ver dat Loes een einde aan het leven van Lana wilde maken. Dit mislukte en daardoor sloeg Lana op de vlucht. Zal Lana uiteindelijk alles eerlijk opbiechten? En komt haar bekentenis nog wel op tijd? Of zal Loes nog meer slachtoffers gaan maken?

Ook Zoë merkt dat Nina spoorloos is. Zij wil dolgraag meehelpen met de zoektocht. Maar Rik (Ferry Somogyi) probeert haar tegen te houden. Zullen zij op tijd doorhebben dat Loes achter alles blijkt te zitten? Ook Lucas (Ferry Doedens), Kimberly (Britt Scholte) en Noud (Ruud Feltkamp) horen dat Nina is verdwenen. Is de hulp voor Nina te laat? Of komen haar vrienden en familie nog op tijd in actie?

Het wordt een week vol spanningen. Deze spanningen komen op vrijdag tot een spectaculair einde. Dan is de laatste aflevering van het huidige seizoen te zien. Dan zal blijken wat Loes allemaal gedaan heeft. Welke gevolgen zullen de daden van Loes gaan hebben op het nieuwe seizoen? Die vraag blijft nog even onbeantwoord.

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Foto: Jaap Vrenegoor