Kris Kross Amsterdam krijgt eigen radioshow

Kris Kross Amsterdam krijgt eigen radioshow

Geschreven door Pieter Jongsma

Kris Kross Amsterdam krijgt een eigen wekelijkse show op radiozender SLAM!.  Het drietal - Jordy, Sander en Yuki – zal elke vrijdag tussen 17:00 en 18:00 uur een energieke dj-set verzorgen die alle kanten op gaat.

Kris Kross Amsterdam is vanaf komende vrijdag iedere vrijdag te horen in de populaire SLAM! MixMarathon. "We zijn heel trots dat we vanaf vrijdag een wekelijkse show hebben bij onze vrienden van SLAM! We zullen kris kross door bijna alle genres heen gaan en mixen het in een vlot tempo door."

Jordy, Sander en Yuki timmeren de afgelopen jaren hard aan de weg. In 2016 scoorden ze hun eerste hit 'Sex' samen met Cheat Codes en hun nieuwste release 'Whenever', een samenwerking met The Boy Next Door en Conor Maynard, is net uit.

Anton van Lieshout, Station Director SLAM!: "We zijn heel blij dat we dit talentvolle trio toe kunnen voegen als residents van de SLAM! MixMarathon. De unieke sound van Kris Kross Amsterdam is precies wat je wilt horen tijdens je vrijdagmiddagborrel, in de zon of in je auto richting het weekend."

Foto: Romy Treebush