Muziek Releases: Kris Kross Amsterdam, Rob de Nijs, Esmée Denters en Karol G

Muziek Releases: Kris Kross Amsterdam, Rob de Nijs, Esmée Denters en Karol G

Geschreven door Valérie Jonkers Laatste update:

Elke donderdag maakt Showbizznetwork.nl een selectie van de opvallendste muziek releases. 

Kris Kross Amsterdam - Donderdag

Het dj-trio Kris Kross Amsterdam is sinds de oprichting in 2011 een waar fenomeen geworden. Met hun nieuwste nummer Donderdag, waarvoor ze opnieuw hebben samengewerkt met Emma Heesters, hebben ze weer een hit te pakken. Ook Bihal Wahib werkt mee aan de single. Het is een vrolijk liedje dat over pure liefde gaat. 

Karol G - Bichota

Reggae-zangeres Karol G gaat van hit naar hit. Ze is geboren in de Colombiaanse stad  Medellín, in het noordwest van Colombia. Ze lanceerde haar muziek carrière in haar tienerjaren. Omdat de latina meer wilde, verhuisde ze in 2014 naar de Amerikaanse stad New York. Met haar prachtige nummer Bichota heeft ze weer een heerlijke hit!

Esmée Denters - Better Things

Esmée Denters heeft wéér een nieuw nummer! Een maand na Ruïns is daar nu Better Things. De zangeres begon in 2006 met het maken van covers voor YouTube. Ze brak door nadat Justin Timberlake haar onder zijn hoede nam. Daarna ging het snel met haar muzikale carrière. Het succes duurde niet heel erg lang. Het was een tijdje stil rondom Esmée, maar nu is ze weer helemaal terug. Better Things is een mooi, krachtig liedje.

Rob De Nijs - Wat als Later Nu is

In 1970 deed Rob De Nijs mee aan de musical Salvation, waarmee hij in contact kwam met Lennaert Nijgh. Door de samenwerking met Lennaert Nijgh en Boudewijn de Groot kwam de zangcarrière van Rob van de grond. Zes jaar later werd hij uitgeroepen tot de populairste zanger van Nederland en in 1980 werd hij door Hitkrant uitgeroepen tot de populairste Nederlandse zanger. Nu heeft hij een nieuwe single, genaamd: Wat Als Later Nu Is.  

Zedd - Inside Out

Dj Zedd heeft de handen ineen geslagen met zangeres Griff. Zedd werd bekend doordat hij twee remix-wedstrijden van Beatport won. Zijn eerste officiële nummer, The Anthem, kwam terecht in de Beatport Electrohouse Top 20. Met de samenwerking met zangeres Griff heeft hij weer een top-plaat in handen: Inside Out.