Bert Haandrikman neemt tijdslot Tineke de Nooij over

Bert Haandrikman neemt tijdslot Tineke de Nooij over

Geschreven door Daniël Schalk

Tineke de Nooij zal vanaf september minder uren te horen zijn op NPO Radio 5. Bert Haandrikman neemt een deel van haar uren over. Hij zal van maandag tot en met donderdag te horen zijn met de middagshow. Tineke blijft op vrijdag en zaterdag te horen met haar radioshow de TinekeShow.

De Nooij is erg blij met de vrije tijd die ze krijgt. “Mijn grote liefde blijft radio maken, maar het is wel fijn om iets meer vrije tijd te hebben. Ik ben dan ook blij dat Bert mijn uren kan overnemen. De luisteraars boffen echt met Bert, zij kunnen van hem geweldige radio verwachten”, aldus de radio-dj.

Bert is ook erg blij. “Ik heb er heel veel zin in om vanaf september de middag in te luiden bij mijn nieuwe werkgever MAX op NPO Radio 5. We gaan er een vrolijk programma van maken met leuke gasten en de beste muziek”, aldus de radio-dj, die hiermee de overstap naar Omroep MAX maakt.

Omroep MAX-directeur Jan Slagter gunt De Nooij wat meer vrije tijd. “Ik ben blij dat ze te horen blijft bij MAX”, zegt hij. “Bert Haandrikman is een geweldige aanwinst voor MAX op NPO Radio 5. Ik ben er trots op dat deze gelauwerde radiomaker vol enthousiasme de middaguren voor zijn rekening gaat nemen.”

Foto: Omroep MAX