Qmusic start met nieuwe editie Het Geluid

Qmusic start met nieuwe editie Het Geluid

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Qmusic is vanaf vandaag begonnen met het spannendste radiospel van de Nederlandse radio Het Geluid. De zender speelt het spel iedere werkdag tussen 7.00 en 19.00 uur.

Vorig jaar leverde het radiospel een recordbedrag van 63.700 euro op. In 2008 was het een pak hagelslag dat goed was voor 57.800 euro. Luisteraars kunnen meespelen met Het Geluid door de Qmusic app te downloaden en zich aan te melden.

Ieder uur dat Het Geluid niet is geraden wordt het 100 euro meer waard. Het Geluid is al jarenlang een populair spel op de radio. Sinds de vorige editie kan iedereen in de Qmusic-app meespelen met de kandidaat op de radio. Dit extra spelelement wordt geactiveerd als Het Geluid 10.000 euro waard is.

Het meespelen in de app bleek vorig jaar een doorslaand succes: maar liefst 1,3 miljoen keer werd JA of NEE geraden. Als Het Geluid geraden wordt, verdelen de app-spelers die voor JA kozen een extra bedrag van 10.000 euro.  In totaal heeft Qmusic in de tijd dat Het Geluid gespeeld wordt maar liefst 800.000 euro aan prijzengeld uitgekeerd aan de winnaars.

Foto: Qmusic