Swedish House Mafia gaat weer optreden

Swedish House Mafia gaat weer optreden

Geschreven door Laatste update:

Swedish House Mafia gaat weer optreden op Tomorrowland in België. Dat maakte Steve Angello (35), een van de dj's bekend. Het succesvolle dj en producerstrio Axel Hedfors  (40) en Sebastian Ingrosso (34), bekend van megahit als Don't You Worry Child, ging zesjaar geleden uit elkaar.

Angello liet weten dat hij hoe dan ook volgend jaar terugkeert samen met zijn collega's naar Tomorrowland. Opgetogen reageren fans van de groep op de hereniging van het trio. In maart 2013 was het de laatste keer dat ze samen op een podium stonden. 

Begin dit jaar kwamen ze toch weer bijeen tijdens een festival in Miami, het was op dat moment nog niet duidelijk over het nieuwe leven inblazen van de groep. Echter hadden ze het nog niet echt uitgesproken wat de plannen waren. Het zou om een eenmalige reünie gaan, zo lieten de band het in maart weten. Op dat besluit lijken de trio toch teruggekomen zijn. In 2008 werd Swedish House Mafia opgericht en scoorde hits in het genre progressieve housemuziek. Één van de grote klapper: de dancetrack Don't You Worry Child. In 2013 was de verbazing van het legioen internationale fans erg groot toen ze te horen kregen dat de band uit elkaar ging.

Angello ging in dat tijd alleen door, terwijl Axwell (Axel Hedfors) en Ingrosso samen bleven optreden. Ze gingen met ruzie uit elkaar als we de bandleden moeten geloven. Angello, Hedfors en Ingrosso had afzonderlijk van elkaar verklaard in een interview dat ze creatief op een dood spoor waren beland. Het is nog onduidelijk of de drie weer samen de studio in duiken.

Foto: Wikimedia Commons