Muziek Releases: Lennon Stella, Martin Garrix & Demi Lovato

Muziek Releases: Lennon Stella, Martin Garrix & Demi Lovato

Geschreven door Valérie Jonkers Laatste update:

Elke woensdag maakt Showbizznetwork.nl uit alle muziek die er elke week wordt uitgebracht een selectie van de opvallendste nieuwe muziek releases van deze week.

Lennon Stella ft. Charlie Puth - Summer feelings

Zanger Charlie Puth en zangeres Lennon Stella zijn samen de studio ingedoken voor de potentiële zomerhit Summer Feelings. De Canadese zangeres en actrice Lennon Stlla is bekend als Maddie Conrad in de musical-dramaserie Nashville en trad samen met haar zus op onder de naam Lennon & Maisy. In 2018 ging ze solo verder, in die tijd bracht ze haar debuut EP Love, me uit. Haar debuutalbum Three, Two, one kwam begin dit jaar uit.

Martin Garrix ft. John Martin - Higher Ground

Onze eigen Martin Garrix heeft samen met de Zweedse zanger John Martin een track gemaakt. De singer-songwriter is vooral bekend door zijn samenwerkingen met Swedish House Mafia. In 2010 bracht hij zijn debuutsingle Anywhere For You uit en nu, 10 jaar later, slaat hij de handen in een met Garrix, die in 2016, 2017 en 2018 werd gerangschikt als de nummer één in DJ Mag top 100 DJ. Samen brengen zij nu het nummer Higher Ground uit.

Sander Van Doorn ft. Harris & Ford - Spotlight

Sander Van Doorn is de artiesten naam van de Nederlandse dance-producer Sander Ketelaars. Vanaf zijn zestiende draaide Van Doorn met twee platen op draaitafels. Ook experimenteerde hij met drumcomputers en het maken van eigen producties. Dit leidde tot een doorbraak als DJ en producent van dance muziek. In 2013 staat hij 39 op DJ Mag lijst van beste dj's ter wereld. In oktober 2012 heeft Sander een platencontract getekend bij Roc Nation, het label van de Amerikaanse rapper Jay-Z. Roc Nation, waar onder anderen zoals Rihanna ook onder contract staat. 

Demi Lovato ft. Travis Barker - I love me

Zangeres Demi Lovato heeft samen met Travis Barker een emo-versie van haar eigen liedje I love me opgenomen. De Amerikaanse muzikant Travis Barker is vooral bekend als de huidige drummer van de band Blink-182. Hij is ook lid van de rap-rock groep Transplantaties. Barker begon op jonge leeftijd al met drummen. In 1996 begon hij te spelen voor de muziekgroep Aquabats, maar twee jaar later vertrok hij alweer om zich bij Blink-182 aan te sluiten.