Mattie & Marieke starten in september op Qmusic

Mattie & Marieke starten in september op Qmusic

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

De nieuwe ochtendshow van Qmusic, Mattie & Marieke start maandag 3 september, zo maakte de zender donderdag bekend. Mattie Valk presenteert vanaf begin september de ochtendshow met Marieke Elsinga die terugkeert bij de zender. Afgelopen week is de zender begonnen met Het Geluid waar het nieuwe duo de gezichten van zijn.

Afgelopen juni werd bekend dat Qmusic opnieuw gaat sleutelen aan de ochtendshow. Fien Vermeulen en Igmar Felicia maken plaats voor Marieke Elsinga die terugkeert bij de zender.

“Het radiomaken is altijd blijven kriebelen en ik vind het dus ook fantastisch dat ik mijn werk bij Qmusic kan combineren met mijn werk voor RTL,” aldus Elsinga. “Ik heb heel veel zin om de show met Mattie te gaan maken, we hebben altijd al een goede klik gehad en wat is er nou leuker dan samen elke dag Nederland wakker maken?!”

Marieke blijf naast haar werk voor Qmusic ook te zien bij RTL, waar ze reportages maakt voor RTL Boulevard. Igmar krijgt een avondprogramma bij Qmusic. Fien gaat het nieuwslezen in de middagshow met Domien Verschuuren die onlangs de overstap maakte van 3FM naar Qmusic.

Lees hier het laatste nieuws over de ontwikkelingen in radioland.

Foto: Qmusic