100% NL breidt programmering uit

100% NL breidt programmering uit

Geschreven door Pieter Jongsma

100%NL heeft vandaag haar nieuwe programmering bekendgemaakt. Eerder maakte de zender al bekend dat Barry Paf de middagshow gaat doen op de zender. Vandaag maakte de zender bekend dat Chantal Hutten aan de slag gaat voor de zender.

Hutten maakt daarmee de overstap van de nacht van Radio 538 naar 100%NL om daar aan de slag te gaan in het weekend. Chantal is vanaf september iedere vrijdag, zaterdag en zondag te horen. Koen Hansen die momenteel de middagshow presenteert is voortaan te horen van 13.00 tot 16.00 uur, op vrijdag presenteert hij nog de middagshow.

Verder breidt 100% NL de avond- en weekendprogrammering uit. Nu is door de weeks na 19:00 uur nog non-stop muziek te horen, maar vanaf september presenteert Stephan Jacobs tussen 19:00 en 21:00 uur zijn eigen programma. Ook de weekendprogrammering wordt dus uitgebreid met de komst van Chantal Hutten. Daarmee is er weer een vrouw in de dagprogrammering te horen, na het vertrek van Marjon Keller begin dit jaar.

Martijn Zuurveen, Station Director a.i.: “100% NL groeit. Niet alleen in luistercijfers, ook in programmering. Naast de succesvolle Ochtendshow met Lars, bouwen we het huidige team van DJ’s verder uit. Hierdoor leggen we een stevige fundering met gevestigde namen en nieuwe talenten. De komst van Chantal Hutten biedt ons de mogelijkheid stappen te zetten richting het weekend en verder te groeien.”

Foto:  100%NL