Frank Lammers en Isa Hoes in jury Filmster gezocht

Frank Lammers en Isa Hoes in jury Filmster gezocht

Geschreven door Pieter Jongsma

Frank Lammers, Isa Hoes en Tim Oliehoek zitten in de jury van de nieuwe talentenjacht Filmster gezocht. In het nieuwe SBS6-programma gaan op zoek naar het grootste allround acteertalent van ons land.

Kandidaten konden zich voor het programma aanmelden door een zelfgemaakte video in te sturen waarin ze een bekende scène naspelen uit een succesvolle film of serie. Elke geselecteerde kandidaat wordt vervolgens thuis overvallen door een bekende Nederlandse acteur, die hem of haar uitdaagt om samen een bekende scène te spelen.

Na drie auditieafleveringen gaan de beste zes kandidaten door naar de volgende ronde. Zij moeten zich op weg naar de finale bewijzen in uiteenlopende populaire genres: van comedy en sketch tot drama en crime. Om ze zo goed mogelijk te laten presteren, krijgen ze masterclasses van grote namen uit het vak.

Elke week valt er een kandidaat af. De winnaar van Filmster Gezocht krijgt een rol in een Nederlandse film of tv-serie. Filmster gezocht vanaf woensdag 3 oktober om 21.30 uur bij SBS6.

Foto: Talpa TV